Paríž autobusom – 02-06.04.15 – 199€ [Uskutočnené]



5dňový zájazd, počas ktorého zacítite právu atmosféru Paríža zo slovenským sprievodcom žijúcim roky na mieste. Na trase sa nachádzajú všetky najdôležitejšie pamiatky s návštevou Versailles alebo Disneylandu.

Program

Deň 1 a 2

tour_slider

Odchod autobusom z Bratislavy o 14.00 hod. Nočná jazda do Paríža. Príchod do Paríža druhý deň v ranných hodinách.

Peši sprievod cez historické centrum Paríža: katedrála Notre-Dame (Matka Božia), kostol Sainte-Chapelle, ostrov Ile de la Cité, Latinská štvrť, univerzita Sorbonne, Pantheon, Luxemburské záhrady, Louvre (možnosť návštevy), Tulerijské záhrady, námestie Concorde, Champs-Elysées, Víťazný oblúk, Most Alexander III, Veľký Palác, Invalidovne. Noc v hoteli pri Paríži.

Deň 3

chateau-versailles-cour-royale-de-marbredisney_chateau_slider

Výber medzi 2 možnosťami:
Návšteva mesta Versailles, ktorá sa skladá z dvoch častí:
– Zámok: Veľké kráľové apartmány, kde každá sála je venovaná jednej planéte a jednému bohu. Ďalej sú to veľké kráľovnine apartmány a zrkadlová sieň.
– Versajské záhrady považované za vrchol tvorby Francúzkych parkov. Objavíte geometrickú presnosť a symetriu francúzkeho štýlu, 2000 krásnych fontán a sochy inšpirované rímskou a egyptskou mytológiou.
Poobede, prehliadka cez business štvrť La Défense a jeho nákupné centrum. Z rieky vysvietené pamiatky sú nádherné, hlavne keď zapadá slnko.

Celodenný vstup do Disneylandu.
Disneyland je detský sen, kde sa aj rodičia zabavia. Rozprávkové kolotoče, nebezpečné horské dráhy, stretnutie s Mickey Mousom alebo Snehulienkou, to všetko ponúka očarujúci zábavný park. Zľavnené lístky podľa počtu záujemcov (50-60 eur namiesto 81).

Deň 4 a 5

Sacre-coeur-slider

Ranný výstup na Eiffelovu vežu, symbol Paríža. Vyhlaď na celý Paríž a na Marsové polia.
Poobedná prehliadka cez Montmartre. V tejto umeleckej štrvti navštívite Sacré Coeur (Ježišové srdce), posledné zachované vinice a mlyny v Paríži, stretnete desiatky maliarov a možno aj Améliu z Montmartru. Montmartre je malá dedinka vo veľkom meste, jedinečné miesto, kde pocítite atmosféru dávneho Paríža.

Vo večerných hodinách odchod z Paríža nočnou jazdou cez Nemecko. Príchod do Bratislavy piaty deň v popoludňajších hodinách.

Dátum

5-dňový autobusový zájazd.
Odchod 2.4.2015 o 14h, navrat 6.4.2015 vo popoludňajších hodinách.

Cena zahŕňa

Prehliadky podľa programu bez vstupov, sprievodca zájazdu.
2x hotelové ubytovanie v dvojlôžkových izbách s príslušenstvom. Hotel Ibis alebo podobné.
2x raňajky formou bufetových stolov.

Cena nezahŕňa

Komplexné cestovné poistenie.

Nepovinné doplatky

Za 1/1 izbu 60 EUR.
Plavba loďou po Seine 12 EUR, Eiffelova veža 5-15,5 EUR, Louvre 12 EUR, Versailles 15 EUR, Disneyland 50-60 EUR, lístok na metro 1,70 EUR.

Upozornenie

Zmena programu, letových časov a odletových miest vyhradená.

Objednať cez formulár

< Späť k zájazdom